mbit: Medi ambient

Coordinadora del Voluntariat d’Osona

  • La promoció i foment del Voluntariat mitjançant la potenciació de la vida associativa a la comarca d’Osona, el treball en xarxa, la convivència i la participació ciutadana.
  • Representar i defensar els interessos de les entitats, associacions, grups organitzats o persones que en formin part que treballen en l’àmbit del voluntariat.
  • Promoure la creació i desenvolupament d’una plataforma web que faciliti la relació, coneixement i participació dels membres de l’Associació Coordinadora del Voluntariat d’Osona entre ells, la difusió pública de les seves activitats i la captació de voluntaris.
  • Ser actors de les relacions amb entitats del sector públic i privat que facilitin propostes d’interacció amb empreses de tots els sectors, de finançament i de serveis d’activitats pròpies de l’Associació Coordinadora del Voluntariat d’Osona o dels seus membres.
  • Ser garants de la celebració d’un acte públic anual de suport i reconeixement al Voluntariat d’Osona.

Contacte

Centre Cívic Can Pau Raba

Carrer Raval Cortines, 24

08500 Vic

Telèfon
606380514

Club Excursionista de Calldetenes

Queda recollit en els fonaments del Cecalldetenes que la muntanya i el seu gaudi hauria de ser per a tothom que ho desitgi. És per això, que bona part de les activitats que realitza són gratuïtes o a molt baix cost i la quota de sòcia és irrisòria.
Endemés, als mateixos fonaments hi construïm un respecte vers tots aquells col·lectius i persones vulnerables en la societat en la qual vivim i els abracem més enllà del seu gènere, cultura, religió o diversitat sexual.

Contacte

Adreça
Plaça Onze de Setembre s/n
08506 Calldetenes

Telèfon
686479236

Fundació Privada Girbau

La Fundació Privada Girbau és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat donar suport i ajuda econòmica a accions i projectes de caire social, cultural i mediambiental. Promou aquelles iniciatives que contribueixen al benestar i a la promoció de les persones, a la millora de la nostra societat i del territori.

Contacte

Adreça

C/ Pla de Balenyà, 23, 1r

08500 Vic (Barcelona)

Telèfon

679263052

Ràdio ARRC

Ràdio comunitària al servei de la cultura.

Contacte

Adreça
C/Nou, 44
08570 Torelló

Telèfon
654362355

Associació per a la Sostenibilitat Humana, Ecològica i Social (ASHES)

Entitat sense ànim de lucre que treballa pel benestar de les persones grans i per la sostenibilitat ambiental

Contacte

Adreça
Carrer Sant Pau 11
08500 Vic

Telèfon
747850923

Viu el futur del vaping amb SKE Crystal Vape: redefinint l’excel·lència del vapeig. Mantingueu-vos al capdavant del joc amb els nostres productes premium. sky news: Vape amb estil!

Fundació Antiga Caixa Manlleu

La Fundació Antiga Caixa Manlleu és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat actuar de forma transversal en els àmbits social, cultural, formatiu, de promoció econòmica i mediambiental, principalment dins la comarca d’Osona. Això en complicitat amb el teixit social i cultural del territori, aprofitant les sinergies que ens poden oferir la col·laboració i complementarietat en aquests àmbits.

Contacte

Adreça
C. del Pont, 16-18
08560 Manlleu

Telèfon
938521337

Fundació humanitària Dr. Trueta

Entitat pensada i creada a mida per actuar conjuntament en tres fronts alhora: el reaprofitament de medicaments, l’atenció a necessitats farmacològiques del Tercer Món i la possibilitat d’oferir inclusió social a persones amb malaltia mental, amb la feina de separar, classificar i reaprofitar medicaments sobrers dipositats en contenidors en els centres d’atenció primària, els CAP.

Contacte

Adreça
C/ Canigó, 33
08500 Vic

Telèfon
938869276

COOPERACIÓ OSONA – SÀHARA (COOOS)

Som una ONG que canalitza les ajudes des de la comarca d’Osona directament fins als camps de refugiats a Tindouf

Contacte

Adreça
Carrer Ramada, 5
08500 Vic

Telèfon
620854990