Els professionals sanitaris d’Osona són escollits com a Sagal d’Honor 2020

VIC/estrip.- L’Associació Cultural Sagals d’Osona ha atorgat el Sagal d’Honor al Servei d’Atenció Primària Osona, juntament amb la resta de proveïdors sanitaris de la comarca, per la seva tasca durant la pandèmia. El Servei d’Atenció Primària (SAP) d’Osona de l’Institut Català de la Salut i tot el personal sanitari ha estat elegit com a Sagal d’Honor de l’exercici 2020 per la seva tasca durant tota la pandèmia a la comarca i la feina que han fet sanitaris, metges, infermeres, auxiliars, conserges, administratius i treballadors de residències de gent gran havent estat a primera línia.

Es tracta d’un reconeixement atorgat per part de l’Associació Cultural Sagals d’Osona, que ha considerat oportú entregar-la al SAP Osona i la resta de proveïdors sanitaris en el marc de l’actuació de la colla durant la Festa Major de Vic, el diumenge 11 de juliol.

Els professionals d’Atenció Primària agraeixen la distinció: «Volem compartir aquest reconeixement amb totes les persones que formen part dels equips i que treballen incansablement per aturar aquesta pandèmia. A tots ells els diem gràcies per l’esforç i als Sagals d’Osona: gràcies pel reconeixement», destaca la directora del SAP Osona, Anna Moreta.

logofooter

Fes-te voluntari

    Entitat de voluntariat

    Que la persona les dades figuren com a titular del compte d'usuari no té antecedents penals per qualsevol dels delictes a què fa referència l'apartat 5è de l'article 8 de la Llei 45/2015, de 14 d'octubre, de Voluntariat, el qual assenyala textualment que: "no podran ser voluntàries les persones que tinguin antecedents penals no cancel·lats per delictes de violència domèstica o de gènere, per atemptar contra la vida, la integritat física, la llibertat, la integritat moral o la llibertat i indemnitat sexual de l'altre cònjuge o dels fills, o per delictes de tràfic il·legal o immigració clandestina de persones, o per delictes de terrorisme en programes els destinataris hagin estat o puguin ser víctimes d'aquests delictes "