Els professionals sanitaris d’Osona són escollits com a Sagal d’Honor 2020

VIC/estrip.- L’Associació Cultural Sagals d’Osona ha atorgat el Sagal d’Honor al Servei d’Atenció Primària Osona, juntament amb la resta de proveïdors sanitaris de la comarca, per la seva tasca durant la pandèmia. El Servei d’Atenció Primària (SAP) d’Osona de l’Institut Català de la Salut i tot el personal sanitari ha estat elegit com a Sagal d’Honor de l’exercici 2020 per la seva tasca durant tota la pandèmia a la comarca i la feina que han fet sanitaris, metges, infermeres, auxiliars, conserges, administratius i treballadors de residències de gent gran havent estat a primera línia.

Es tracta d’un reconeixement atorgat per part de l’Associació Cultural Sagals d’Osona, que ha considerat oportú entregar-la al SAP Osona i la resta de proveïdors sanitaris en el marc de l’actuació de la colla durant la Festa Major de Vic, el diumenge 11 de juliol.

Els professionals d’Atenció Primària agraeixen la distinció: «Volem compartir aquest reconeixement amb totes les persones que formen part dels equips i que treballen incansablement per aturar aquesta pandèmia. A tots ells els diem gràcies per l’esforç i als Sagals d’Osona: gràcies pel reconeixement», destaca la directora del SAP Osona, Anna Moreta.