‘Il·lusions a taula’ destinarà la recaptació a la gent gran

SANTA EUGÈNIA DE BERGA/estrip.- El dimarts 2 d’abril, a l’Hotel Arumí, el Rotary Club Vic Osona va anunciar la vuitena edició d’“Il·lusions a Taula”, la nit solidària dedicada enguany a recaptar fons i conscienciar sobre les necessitats de la gent gran a la comarca d’Osona. L’esdeveniment, que recupera la presencialitat després de la pandèmia de la Covid, se celebrarà el divendres 24 de maig de 2024 al recinte firal El Sucre de Vic.

La presentació va comptar amb la participació del president pel curs 2023-24 del Rotary Club de Vic Osona, David Fabré; l’expresident del Consell Comarcal, Joan Roca; el xef Jordi Arumí i el responsable de la vuitena edició de l’acte solidari, Oriol Brutau; a més d’altres membres de l’entitat, representants d’organitzacions beneficiàries i patrocinadors del projecte. Durant la roda de premsa, es va destacar l’important paper que aquesta edició jugarà en la promoció del benestar de la gent gran. L’esdeveniment no només busca recaptar fons, sinó també fomentar una major conscienciació sobre els desafiaments i necessitats que afronta aquest col·lectiu, en un moment en què la població d’edat avançada està en augment.

Joan Roca va explicar que enguany el Rotary Club ha volgut disposar d’un equip assessor d’especialistes en les necessitats, la salut i la realitat de la gent gran a la comarca. Aquest grup, dirigit per ell mateix, comptarà amb noms tan rellevants com Mercè Generó, gerent d’Osonament, i Marina Geli, directora general de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, i representats tècnics del Consell Comarcal d’Osona i de la Mancomunitat La Plana. Aquest equip serà l’encarregat de decidir a quins projectes es dona suport.

Els fons recaptats amb la venda de tiquets, taules corporatives i patrocinis seran destinats a diverses iniciatives i projectes que milloren la qualitat de vida de la gent gran a Osona, incloent-hi el desenvolupament de campanyes de sensibilització i el finançament de serveis essencials que facilitin una vellesa digna i activa promoguda per les entitats del territori.

En les seves intervencions, el president de l’entitat organitzadora David Fabré va encoratjar a les empreses i particulars a participar de la nit solidària fent èmfasi al constant compromís de la comarca. Per la seva banda, el xef Jordi Arumí, encarregat de l’àpat d’enguany va destacar la il·lusió de participar en un acte tan rellevant com aquest i amb el que es compromet a aportar els millors plats del restaurant Arka.

El sopar comptarà també amb un conferenciant de luxe, el president de la Generalitat Artur Mas. Els tiquets del sopar de la campanya ‘Vellesa digna a Osona’ es poden reservar individualment a 175 euros o en taules de 10 per 1750 euros. Per a més informació sobre com participar, realitzar donacions o realitzar reserves per al sopar, contacteu amb il-lusionsataula@rotaryvicosona.org.

Rotary Club Vic Osona forma part de Rotary Internacional, que es dedica a oferir serveis humanitaris, fomentar l’ètica professional i contribuir al desenvolupament de la pau i la bona voluntat a tot el món i a les comunitats on és present, en més de 200 països actualment. El Rotary Club Vic – Osona agraeix a tots els participants, col·laboradors i patrocinadors que fan possible aquest esdeveniment any rere any, i fa una crida a la comunitat per unir-se a aquesta causa.