La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l’escola l’Estel

OSONA.- CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport a la Fundació Sant Tomàs col·laborant en la compra d’una furgoneta de 9 places que s’ha adquirit per a l’escola l’Estel. Gràcies al donatiu de 10.000 euros de la Fundació “la Caixa”, l’Estel ha pogut renovar la furgoneta que tenia, que després de 20 anys de servei ja havia quedat antiquada. Disposar d’aquest mitjà de transport per a un servei d’educació especial com
l’Estel és molt necessari, ja que fa possible poder traslladar tots els alumnes en sortides que requereixen desplaçaments amb un mitjà de transport propi.

A l’Estel la furgoneta serveix, per exemple, perquè els alumnes puguin fer sortides a la comunitat i experiències de lleure, desplaçaments per fer les activitats complementàries, com la natació o bé serveix com a complement al transport d’autobús en els desplaçaments d’excursions i colònies. La furgoneta també s’utilitza perquè els alumnes de l’etapa de transició a la vida adulta puguin desplaçar- se a fer les pràctiques laborals. A més, disposar d’aquest mitjà de transport
és molt útil davant de qualsevol urgència que es pugui presentar en el dia a dia escolar d’un centre com l’Estel.

A l’acte d’entrega del vehicle  van participar-hi Ricard Aceves, director general de Sant Tomàs, Antoni Noguera, director de Banca d’Institucions de CaixaBank a la Catalunya Central, Montse Benítez, directora de l’Àrea de Negoci de CaixaBank a Osona, i Toni Ramírez, president de Sant Tomàs.

logofooter

Fes-te voluntari

    Entitat de voluntariat

    Que la persona les dades figuren com a titular del compte d'usuari no té antecedents penals per qualsevol dels delictes a què fa referència l'apartat 5è de l'article 8 de la Llei 45/2015, de 14 d'octubre, de Voluntariat, el qual assenyala textualment que: "no podran ser voluntàries les persones que tinguin antecedents penals no cancel·lats per delictes de violència domèstica o de gènere, per atemptar contra la vida, la integritat física, la llibertat, la integritat moral o la llibertat i indemnitat sexual de l'altre cònjuge o dels fills, o per delictes de tràfic il·legal o immigració clandestina de persones, o per delictes de terrorisme en programes els destinataris hagin estat o puguin ser víctimes d'aquests delictes "