Per crear KAA ha calgut un acte molt important de valentia, algunes de les persones que en formen part han patit abusos sexuals i l’objectiu d’haver-ho fet públic, és també per poder arribar a molta gent. Es garanteix l’anonimat, una de les finalitats és que es tingui un espai on expressar-se, on hi ha persones que escoltaran. Les persones que ho viuen en primera persona no s’han d’amagar. L’acompanyament és absolutament necessari i saber que hi ha altres com tu ajuda, però cal tenir present que això ha passat, passa i continuarà passant. La por és necessària per viure, però no ha de condicionar fins al punt de no sortir de casa o de no passar per algun lloc per no trobar-te algú no desitjat. L’Associació compta dins de la junta fundadora amb professionals i víctimes d’abús sexual que es formen per donar el millor acompanyament emocional, terapèutic, mèdic i jurídic. Es pretén atendre tant a infants, adolescents com a persones adultes.
L’abús intrafamiliar és complicat, perquè comporta pensar que si es diu es destrossarà la família, d’altra banda, la por que no sigui creïble, ja que l’abusador té un estatus dins la família i el silenci es va allargant. La justícia erra molt fort, els processos són llarguíssims, en un cas d’abús com una de les fundadores, on el seu pare va estar abusant d’ella durant 10 anys, el procés pot durar uns 5 anys, fàcilment la persona que ho viu en primera persona pot ser que sigui major d’edat quan li toqui anar a declarar al jutjat.
El contacte és a través d’Instagram Kaa.contrabusexual, el telèfon es pot trobar a Instagram, mail Kaa.contrabusexual@gmail.com, a Facebook Kaa Associació Cas, a través de les xarxes es comunica les reunions que es faran, les notícies, etc. Les trobades es faran els divendres a partir de les sis de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de Masies de Roda.