Crida de voluntariat per a les colònies de l’Hospitalitat a Viladrau

L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes realitza del 31 de juliol al 5 d’agost una estada de colònies destinada a persones grans, persones amb diversitat funcional, persones amb mobilitat reduïda, oferint-los una setmana de vacances en convivència amb altres persones i les persones voluntàries que els prepararan tota una sèrie d’activitats com diferents tallers, jocs, música… i estaran a la seva disposició per a les atencions personals que puguin necessitar a l’hora de menjar, anar a dormir o llevar-se, etc.
De la mateixa manera que l’Hospitalitat ofereix aquest servei a aquestes persones i a les seves famílies, també fan una crida a persones adultes i joves que vulguin fer un voluntariat, sobretot persones joves, ja que juntament amb altres joves de l’entitat són les que duen a terme les activitats programades. Aquesta experiència i aquesta convivència amb persones amb manca de salut o que no surten gaire de casa seva els aporta un gran enriquiment personal.
L’estada es fa al Casal Sagrat de Cor de Viladrau, una casa envoltada de natura, adaptada, amb habitacions per 2, 3 i 4 persones, accessibles totes elles, amb ascensor, bany a cada planta, bany adaptat, jardins exteriors amb ombres, menjador i una capella.
Les places són limitades i es pot trobar tota la informació a la web de l’hospitalitat: www.hospitalitatvicsolsona.org, o també trucant al 938869340 de 5 a 8 de la tarda de dilluns a divendres. Les inscripcions estan obertes fins al 21 de juliol