Ja a la venda els productes de Nadal de Sant Tomàs

OSONA/estrip.- Les persones ateses a Sant Tomàs estan preparant els productes, tant de xocolata com d’artesania, per aquestes festes de Nadal. Tots ells, organitzats en quatre grups bombolla per complir amb les restriccions sanitàries, han estat els encarregats d’elaborar les novetats més destacades d’aquest any i que es comercialitzen a través de la botiga en línia botiga.santtomas.cat. Els productes nous de xocolata són els rocs que estan fets amb una combinació de xocolata i ametlla que creen una sensació cruixent a la boca i que es poden trobar amb xocolata negra o amb xocolata amb llet. També són novetat les mitges llunes de taronja amb xocolata negra, el trencadís de xocolata negra i de xocolata amb llet, les tires de taronja amb xocolata i el Panettone.

Els bombons, les caixes de degustació de xocolata, les rajoles de xocolata de diferents gustos, els torrons i el calendari d’advent són els productes que ja es van fer l’any passat i que enguany es poden tornar a adquirir. El calendari d’advent, però, presenta una novetat i és que les peces de xocolata porten il·lustracions nadalenques creades per les persones del servei d’art i disseny autèntic.cat de l’entitat. Pel que fa a les novetats dels productes d’artesania, hi ha elements de joieria, estris de cuina, postals de Nadal, sabó i olis relaxants, elements decoratius i complements, entre d’altres. A banda, a la botiga en línia de Sant Tomàs també es poden comprar els lots de Nadal 100% socials formats per elements de xocolata de Sant Tomàs i productes d’altres entitats socials de Catalunya.

logofooter

Fes-te voluntari

    Entitat de voluntariat

    Que la persona les dades figuren com a titular del compte d'usuari no té antecedents penals per qualsevol dels delictes a què fa referència l'apartat 5è de l'article 8 de la Llei 45/2015, de 14 d'octubre, de Voluntariat, el qual assenyala textualment que: "no podran ser voluntàries les persones que tinguin antecedents penals no cancel·lats per delictes de violència domèstica o de gènere, per atemptar contra la vida, la integritat física, la llibertat, la integritat moral o la llibertat i indemnitat sexual de l'altre cònjuge o dels fills, o per delictes de tràfic il·legal o immigració clandestina de persones, o per delictes de terrorisme en programes els destinataris hagin estat o puguin ser víctimes d'aquests delictes "