Localitzaci: Vic

Coordinadora del Voluntariat d’Osona

  • La promoció i foment del Voluntariat mitjançant la potenciació de la vida associativa a la comarca d’Osona, el treball en xarxa, la convivència i la participació ciutadana.
  • Representar i defensar els interessos de les entitats, associacions, grups organitzats o persones que en formin part que treballen en l’àmbit del voluntariat.
  • Promoure la creació i desenvolupament d’una plataforma web que faciliti la relació, coneixement i participació dels membres de l’Associació Coordinadora del Voluntariat d’Osona entre ells, la difusió pública de les seves activitats i la captació de voluntaris.
  • Ser actors de les relacions amb entitats del sector públic i privat que facilitin propostes d’interacció amb empreses de tots els sectors, de finançament i de serveis d’activitats pròpies de l’Associació Coordinadora del Voluntariat d’Osona o dels seus membres.
  • Ser garants de la celebració d’un acte públic anual de suport i reconeixement al Voluntariat d’Osona.

Contacte

Centre Cívic Can Pau Raba

Carrer Raval Cortines, 24

08500 Vic

Telèfon
606380514

Fundació L’Esguard

Fundació L’Esguard. Som una entitat socialment compromesa que vetlla per l’atenció integral i els drets de les persones de les comarques d’Osona i del Valles Oriental amb disCapacitat intel·lectual, problemes de salut mental i vellesa.

Contacte

Adreça
C. Sant Pere, 4
08500 Vic

Telèfon
931 315 641

Canvis en Cadena

Vetllar per la conservació i la dinamització de l’ermita i l’entorn de Sant Francesc s’hi Moria, actes culturals, lúdics, artístics, aplecs i concerts.

Contacte

Adreça
Carrer Bisbe Morgades, 35, 3-2
08500 Vic

Telèfon
646 552 039

AMICS DE SANT FRANCESC S’HI MORIA

Vetllar per la conservació i la dinamització de l’ermita i l’entorn de Sant Francesc s’hi Moria, actes culturals, lúdics, artístics, aplecs i concerts.

Contacte

Adreça
Carrer Santaló, 80, baixos
08021 Barcelona

Telèfon
93 889 21 94

ASENCAT

ASENCAT. Persones amb esperit col·laborador, altruista, que han assolit responsabilitats a la vida laboral i poden transmetre la seva expertesa en el marc d’una associació sense afany de lucre.

Contacte

Adreça
Edifici El Sucre
Plaça 1 d’octubre
08500 Vic

Telèfon
656 60 20 57

Càritas Diocesana de Vic, té com a objectiu promoure, orientar i coordinar l’acció social a les Càritas del territori, sensibilitzar la societat i denunciar les situacions d’injustícia social.
Acollim les persones que es troben en situació de vulnerabilitat i les acompanyem en el seu procés de promoció i desenvolupament integral.
El motor de l’acció social de Càritas és el voluntariat. Si ets una persona solidària que vol acompanyar, atendre, servir i defensar els drets de les persones en situació de vulnerabilitat, posa’t en contacte amb nosaltres. A Càritas t’oferirem la formació que necessitis per desenvolupar el teu servei.

Càritas Arxiprestal de Vic
Càritas Interparroquial de Folgueroles
Càritas Interparroquial de Manlleu
Càritas Interparroquial de Torelló
Càritas Parroquial d'Aiguafreda
Càritas Parroquial de Calldetenes
Càritas Parroquial de Centelles
Càritas Parroquial de Gurb
Càritas Parroquial d'Hostalets de Balenyà
Càritas Parroquial de Malla
Càritas Parroquial d'Olost
Càritas Parroquial de Perafita
Càritas Parroquial de Prats de Lluçanès
Càritas Parroquial de Roda de Ter
Càritas Parroquial de Sant Bartomeu del Grau
Càritas Parroquial de Sant Hipòlit de Voltregà
Càritas Parroquial de Sant Martí de Centelles
Càritas Parroquial de Sant Pere de Torelló
Càritas Parroquial del Bisaura
Càritas Parroquial de Sant Vicenç de Torelló
Càritas Parroquial de Santa Eugènia de Berga
Càritas Parroquial de Taradell

Adreça
C. Bisbe Torras i Bages, 4
08500 Vic

Telèfon
93 886 04 83

Fundació Unió Esportiva Vic

La Fundació Unió Esportiva Vic entén el futbol com un instrument al servei de la transformació del territori, de la cohesió social i de la formació integral de la persona. Per aquest motiu, el projecte esportiu de la institució harmonitza tres dimensions: la lúdica, la pedagògica i la futbolística. L’objectiu final és transmetre les estructures tècniques i tàctiques del futbol als seus jugadors, mentre també se’ls forma en valors humanístics. La Fundació vol construir bons esportistes que siguin encara millors persones.

Contacte

Adreça
Estadi Hipòlit Planàs
Avinguda Olímpia, s/n
08500 Vic

Telèfon

FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA BALMES – UVIC-UCC

La Fundació Universitària Balmes, constituïda el 9 de gener de 1985, és l’entitat titular de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Té per finalitats promoure el planejament, l’orientació, la creació i el desenvolupament d’estudis universitaris i estudis superiors; dur a terme tasques de formació de postgraduats i de recerca científica i cultural; impulsar la recerca i la transferència de coneixement; editar i difondre publicacions bibliogràfiques, audiovisuals i digitals amb finalitats pedagògiques i científiques; concedir premis, beques i ajuts per a estudis i treballs relacionats amb les activitats que li són pròpies; i fomentar la promoció econòmica i les activitats amb finalitats socials del territori.

Contacte

Adreça
Carrer Sagrada Família, 7
08500 Vic

Telèfon
938 861 222

AMICS DE LA GENT GRAN

Quan vam fundar Amics de la Gent Gran teníem un objectiu: lluitar contra la soledat no desitjada i l’aïllament social al qual queden exposades milions de persones grans. Som una entitat que, des del 1987, vol construir un món que reconegui la singularitat, valor únic i paper fonamental que la gent gran juga a la societat.

Contacte

Adreça (Delegació Osona)
Carrer de Miquel Martí I Pol, 1
08500 Vic

Telèfon
620 590 736