Setembre, mes de l’Economia Social i Solidària

MANLLEU/estrip.cat.- Setembre tornarà a ser el Mes de l’Economia Social i Solidària a Osona. Ho serà gràcies al seguit d’actes que organitzaran les entitats de la xarxa alTERna’t amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu. Per segon any consecutiu l’alTERna’t no tindrà el dia de fira pròpiament dit, però sí actes -pràcticament tots presencials- al llarg de tot el mes i un fi de festa a l’Embarcador del Ter de Manlleu el dissabte 2 d’octubre.

En el que serà la cinquena edició de l’alTERna’t, el Mes de l’Economia Social i Solidària d’Osona recull l’eix temàtic de l’emergència climàtica que ja havia de centrar la fira de l’any passat i que, a causa de les mesures de prevenció de la Covid-19, no es va poder celebrar. En canvi, sí que hi va haver diversos actes al llarg del setembre, als quals es donarà continuïtat en l’edició d’aquest any.

Hi haurà quatre taules rodones sobre respostes a l’emergència climàtica des de l’economia social i solidària, els dimecres 1, 8 i 15 de setembre, i el divendres 17 de setembre. Les taules rodones es complementaran amb tot un altre seguit d’actes, des d’una mostra documental a la biblioteca de Manlleu a una jornada gastronòmica sobre varietats tradicionals locals de tomàquets. També tot el mes de setembre hi haurà a la biblioteca de Manlleu una mostra documental sobre emergència climàtica i economia social i solidària.

logofooter

Fes-te voluntari

    Entitat de voluntariat

    Que la persona les dades figuren com a titular del compte d'usuari no té antecedents penals per qualsevol dels delictes a què fa referència l'apartat 5è de l'article 8 de la Llei 45/2015, de 14 d'octubre, de Voluntariat, el qual assenyala textualment que: "no podran ser voluntàries les persones que tinguin antecedents penals no cancel·lats per delictes de violència domèstica o de gènere, per atemptar contra la vida, la integritat física, la llibertat, la integritat moral o la llibertat i indemnitat sexual de l'altre cònjuge o dels fills, o per delictes de tràfic il·legal o immigració clandestina de persones, o per delictes de terrorisme en programes els destinataris hagin estat o puguin ser víctimes d'aquests delictes "