Casal Claret de Vic, acompanyament a dones en situacions de vulnerabilitat social

VIC/estrip.cat.- El Casal Claret es troben en aquests moments en una situació complexa, econòmicament parlant, en el programa d’acompanyament a dones en situacions de més fragilitat que duen a terme dins el marc de l’Escola de la Pau de Dones. Tenen una disminució dels recursos econòmics previstos, fet que condiciona el poder continuar oferint acompanyament integral a les dones amb més necessitat juntament amb la beca econòmica que se’ls hi ofereix mensualment.

Necessiten cobrir part de les beques de l’any i el sou de l’educadora que les acompanya. Arran de la crisi de la Covid-19 s’han viscut situacions d’emergència social i moltes famílies encara n’estan vivint les conseqüències en l’actualitat. Des del Casal Claret acompanyen a diverses dones i famílies que viuen aquestes situacions precaritzades derivades de les desigualtats socials: alimentació, roba, habitatge, salut, etc. Dones valentes que lluiten cada dia per tirar endavant i millorar la seva situació personal i familiar. A banda de fer una crida a la solidaritat de forma puntual, estan plantejant de cercar persones i famílies que vulguin ser mentores d’algunes dones de forma continuada, construint una xarxa més ampla de persones col·laboradores del Casal Claret.

Hi ha diverses propostes de col·laboració per tal de poder trobar tan noves aliances de col·laboració de forma voluntària, com també en forma de recursos econòmics: Soci del Casal Claret – fent una aportació econòmica mensual, trimestral o anual. (Les aportacions aniran destinades de forma global a l’entitat i s’utilitzen per als projectes amb més necessitat). Es pot adreçar al Casal i omplir la butlleta. Fer un donatiu puntual per a beques a dones – els falten cobrir beques d’agost a desembre. Ser persona o família mentora, a partir de setembre. Per a més informació es pot trucar al 693792627 o anar directament al Casal Claret, al carrer de la Ramada de Vic.