Congrés 2021

El II Congrés del Voluntariat d’Osona, centrat en el món educatiu, se celebrarà els dies 12 i 13 de novembre.

 

Divendres, 12 de novembre del 2021
Inauguració 17:00
Exposició i debat:  Experiències entorn el voluntariat i la solidaritat en el món educatiu i el seu futur 17:30 Francesc Mateu, moderador. Roser Batlle. Rosa Papell. Alejandra Manau. Queralt Prats. Jaume Ordeig. Enric Canet.
Pausa 19:00
Presentació del Pla Pilot Escoles per la Justícia Social-COV 19:30
Presentació dels Premis COV Demà 20:15
 

 

Dissabte, 13 de novembre del 2021
Presentació web osonavoluntariat.cat 9:30
Conferència – debat sobre l’ètica post-Covid, com afectarà el voluntariat i com ens hem de preparar. L’Administració com a suport de les entitats: Punt de Voluntariat d’Osona 10:00 Albert Espona. Càtedra de Bioètica – UVic.

Marc Viñas, subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat

Pausa 11:15
Propostes de les entitats en com participar en el Pla Pilot Escoles per la Justícia Social – COV 11:30
Assemblea General: Pressupostos i projectes 12:00

 

Informació i inscripcions: info@osonavoluntariat.cat

logofooter

Fes-te voluntari

    Que la persona les dades figuren com a titular del compte d'usuari no té antecedents penals per qualsevol dels delictes a què fa referència l'apartat 5è de l'article 8 de la Llei 45/2015, de 14 d'octubre, de Voluntariat, el qual assenyala textualment que: "no podran ser voluntàries les persones que tinguin antecedents penals no cancel·lats per delictes de violència domèstica o de gènere, per atemptar contra la vida, la integritat física, la llibertat, la integritat moral o la llibertat i indemnitat sexual de l'altre cònjuge o dels fills, o per delictes de tràfic il·legal o immigració clandestina de persones, o per delictes de terrorisme en programes els destinataris hagin estat o puguin ser víctimes d'aquests delictes "