Necessitem persones voluntàries per acompanyar els i les adolescents i les seves tasques escolars

Els dimarts i dijous a la tarda, el Casal s’omple de joves adolescents que venen a realitzar les seves tasques escolars. Molts d’ells mostren mancances en els continguts bàsics, la qual cosa fa que els costi molt poder seguir el ritme de la classe amb normalitat.

Des del projecte treballem per acompanyar-los en les tasques escolars, on treballem per donar eines de treball i hàbits d’estudi a la vegada que vetllem per acompanyar-los en els seus processos personals.

Alguns d’ells amb situacions familiars complexes, veiem com troben en el Casal un espai on es senten acollits, acompanyats i còmodes. Un Casal-Casa que construïm entre totes i tots, viu, que s’adapta s’adapta als diferents ritmes i a les diferents necessitats de cada un dels participants.

Cerquem persones formades en el món educatiu, social i/o del lleure. Amb iniciativa, compromís i ganes de treballar en equip.

logofooter

Fes-te voluntari

    Entitat de voluntariat

    Que la persona les dades figuren com a titular del compte d'usuari no té antecedents penals per qualsevol dels delictes a què fa referència l'apartat 5è de l'article 8 de la Llei 45/2015, de 14 d'octubre, de Voluntariat, el qual assenyala textualment que: "no podran ser voluntàries les persones que tinguin antecedents penals no cancel·lats per delictes de violència domèstica o de gènere, per atemptar contra la vida, la integritat física, la llibertat, la integritat moral o la llibertat i indemnitat sexual de l'altre cònjuge o dels fills, o per delictes de tràfic il·legal o immigració clandestina de persones, o per delictes de terrorisme en programes els destinataris hagin estat o puguin ser víctimes d'aquests delictes "