El recapte dels alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell recull 2.500 quilos d’aliments per a Càritas

TARADELL.- Un total de 2.500 quilos de diversos aliments és el balanç del recapte que van fer a finals de maig els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell. L’acció solidària es va realitzar a través de botigues d’alimentació i les escoles de Taradell, Seva, Santa Eugènia de Berga i Viladrau. Rècord absolut de recollida
d’aliments i productes d’higiene i de neteja en el recapte solidari organitzat pels alumnes de tercer d’ESO de l’Institut de Taradell. La iniciativa, que té el suport de Càritas Parroquial, va començar dijous 27 de maig i es va allargar fins dissabte 29 de maig, amb l’objectiu de fer valdre l’assignatura de Servei Comunitari com una acció educativa que tots han de fer.

Oli, llet, arròs, sucre, farina, pasta, llaunes de conserva, cereals, pots de llegums cuits, gel de dutxa, o sabó de plats o de roba són alguns dels productes que es van recollir. Ara, tots els productes es distribuiran a famílies vulnerables a través de Càritas Taradell. En aquest sentit, les responsables de Càritas han fet públic el
seu agraïment a tothom qui ha col·laborat en la iniciativa i molt especialment als alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell.

L’objectiu era col·laborar amb la tasca que realitza  Càritas, que amb la Covid-19 ha vist com baixaven les aportacions d’aliments. L’acció dels estudiants de l’Institut de Taradell forma part del Servei Comunitari, una acció educativa que han de realitzar en el marc del currículum 8 obligatori de l’ESO.

logofooter

Fes-te voluntari

    Entitat de voluntariat

    Que la persona les dades figuren com a titular del compte d'usuari no té antecedents penals per qualsevol dels delictes a què fa referència l'apartat 5è de l'article 8 de la Llei 45/2015, de 14 d'octubre, de Voluntariat, el qual assenyala textualment que: "no podran ser voluntàries les persones que tinguin antecedents penals no cancel·lats per delictes de violència domèstica o de gènere, per atemptar contra la vida, la integritat física, la llibertat, la integritat moral o la llibertat i indemnitat sexual de l'altre cònjuge o dels fills, o per delictes de tràfic il·legal o immigració clandestina de persones, o per delictes de terrorisme en programes els destinataris hagin estat o puguin ser víctimes d'aquests delictes "