Joguines sense Fronteres van ser a l’Escola Sant Marc de Calldetenes

CALLDETENES/estrip.- L’alumnat de tercer de l’escola Sant Marc de Calldetenes va rebre la visita de Joguines sense Fronteres. L’escola Sant Marc participa des del principi de curs en el Pla Pilot Escola Solidària que promou la Coordinadora del Voluntariat d’Osona. La Comissió Social formada per alumnat de quart, cinquè i sisè són els encarregats de fomentar els valors solidaris i preparar actuacions a nivell escolar i municipal.

En aquesta ocasió, en Jou Puigferrer i Fanny Fontanelles, voluntaris de Joguines sense Fronteres els van detallar quines actuacions fan per ajudar a infants i gent de la tercera edat. Després de l’explicació van recuperar algunes de les joguines que van sobrar del mercat de segona mà que havien realitzat al desembre i les van provar per veure si estaven en bon estat i si funcionaven correctament. «Ens ha agradat molt poder preparar joguines perquè altres nens i nenes hi puguin jugar i ens ho hem passat molt bé provant-les. Volem agrair a la Fanny i en Jou la seva explicació amena i molt interessant».

Després d’aquesta actuació, l’alumnat de tercer es presentarà voluntari per participar en la Comissió Social de l’escola i els guanyadors seran triats democràticament en unes eleccions.

logofooter

Fes-te voluntari

    Entitat de voluntariat

    Que la persona les dades figuren com a titular del compte d'usuari no té antecedents penals per qualsevol dels delictes a què fa referència l'apartat 5è de l'article 8 de la Llei 45/2015, de 14 d'octubre, de Voluntariat, el qual assenyala textualment que: "no podran ser voluntàries les persones que tinguin antecedents penals no cancel·lats per delictes de violència domèstica o de gènere, per atemptar contra la vida, la integritat física, la llibertat, la integritat moral o la llibertat i indemnitat sexual de l'altre cònjuge o dels fills, o per delictes de tràfic il·legal o immigració clandestina de persones, o per delictes de terrorisme en programes els destinataris hagin estat o puguin ser víctimes d'aquests delictes "