Joguines sense Fronteres van ser a l’Escola Sant Marc de Calldetenes

CALLDETENES/estrip.- L’alumnat de tercer de l’escola Sant Marc de Calldetenes va rebre la visita de Joguines sense Fronteres. L’escola Sant Marc participa des del principi de curs en el Pla Pilot Escola Solidària que promou la Coordinadora del Voluntariat d’Osona. La Comissió Social formada per alumnat de quart, cinquè i sisè són els encarregats de fomentar els valors solidaris i preparar actuacions a nivell escolar i municipal.

En aquesta ocasió, en Jou Puigferrer i Fanny Fontanelles, voluntaris de Joguines sense Fronteres els van detallar quines actuacions fan per ajudar a infants i gent de la tercera edat. Després de l’explicació van recuperar algunes de les joguines que van sobrar del mercat de segona mà que havien realitzat al desembre i les van provar per veure si estaven en bon estat i si funcionaven correctament. «Ens ha agradat molt poder preparar joguines perquè altres nens i nenes hi puguin jugar i ens ho hem passat molt bé provant-les. Volem agrair a la Fanny i en Jou la seva explicació amena i molt interessant».

Després d’aquesta actuació, l’alumnat de tercer es presentarà voluntari per participar en la Comissió Social de l’escola i els guanyadors seran triats democràticament en unes eleccions.