La Dra. Tirita va visitar l’escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell

TARADELL/estrip.- El passat  29 d’abril, els nens i nenes de 1r i 2n de l’escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell i dins del projecte Escola Solidària que promou la Coordinadora del Voluntariat d’Osona, van rebre la visita de la Montse Galobardes, també anomenada Dra. Tirita, impulsora del projecte solidari Els Parranda Clowns.

La Dra. Tirita va explicar a tot l’alumnat que, juntament amb un grup de voluntàries i de manera altruista, visiten un cop per setmana les persones que es troben ingressades a l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic amb l’objectiu de portar alegria i felicitat als malalts. Sens dubte, la seva solidaritat és una de les millors teràpies pels pacients i familiars que estan passant per moment molt durs i que gràcies a aquesta acció, poden tenir un noment de desconnexió de la seva malaltia i així canviar l’energia per un instant.

Després, la Montse, posant una mica de distància a la Dra. Tirita, va explicar la seva feina, com va arribar a crear el projecte Parranda Clowns i per tots els processos vitals que va anar passant i que l’han portat fins aquí. Els infants van quedar meravellats i commoguts després de conèixer aquesta tasca que desenvolupa juntament amb el seu equip des del vessant més humà i solidari, fins al punt de què algun d’ells ja somien en poder-hi col·laborar en un futur. A la xerrada s’hi van copsar actituds de compromís i solidaritat així com valors socials molt importants. Des de l’escola manifesten el seu agraïment per l’experiència viscuda.