L’alTERna’t més que una botiga

MANLLEU/estrip.- El passat 23 de novembre, les iniciatives de la xarxa per l’Economia Social i Solidària d’Osona, van presentar la seva botiga ubicada al Mercat Municipal de Manlleu, la qual obre, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i ofereix una mostra de productes artesans elaborats per diferents entitats, empreses i associacions pertanyents a la xarxa.

Aquest espai, que es va inaugurar el setembre de 2021, com a punt de trobada dels membres de la xarxa comptava amb el suport de Maresmon i Areté. Durant aquest temps ja es posaven a la venda diversos dels seus productes i s’hi organitzaven activitats i tallers. Ara, la xarxa fa un pas més i garanteix l’horari comercial del mercat amb la presència de 6 entitats que són les encarregades d’obrir, amb el suport de les seves persones usuàries o voluntariat: ADFO-CET, Areté, Casal Claret, Maresmon, Sant Tomàs i Tapís. Pensant en la campanya de Nadal, també han posat a la venda 4 lots diferents amb productes de les 6 entitats.

logofooter

Fes-te voluntari

    Entitat de voluntariat

    Que la persona les dades figuren com a titular del compte d'usuari no té antecedents penals per qualsevol dels delictes a què fa referència l'apartat 5è de l'article 8 de la Llei 45/2015, de 14 d'octubre, de Voluntariat, el qual assenyala textualment que: "no podran ser voluntàries les persones que tinguin antecedents penals no cancel·lats per delictes de violència domèstica o de gènere, per atemptar contra la vida, la integritat física, la llibertat, la integritat moral o la llibertat i indemnitat sexual de l'altre cònjuge o dels fills, o per delictes de tràfic il·legal o immigració clandestina de persones, o per delictes de terrorisme en programes els destinataris hagin estat o puguin ser víctimes d'aquests delictes "