L’empresari Joan Casany ha estat escollit president de Sant Tomàs

VIC/estrip.cat.- Joan Casany ha estat escollit nou president de Sant Tomàs durant la reunió extraordinària de Junta i Patronat celebrada el dilluns 12 de juliol. Casany pren el relleu de Toni Ramírez, qui ha ostentat el càrrec durant els últims 12 anys i ha format part de la Junta de l’entitat els últims 21.

Casany és director general de Promic Group de les Masies de Voltregà i germà d’una persona atesa a Sant Tomàs, el qual va formar part del primer grup de 7 infants atesos per l’entitat l’any de la seva fundació. El seu pare, Màrius Casany, mort l’any 2018, va impulsar la creació de l’Associació Sant Tomàs, fundada el 1966, de la qual en va ser el principal precursor. Va ser el primer president de l’entitat, càrrec que en diferents períodes va ocupar durant 14 anys.

Nascut a Sant Hipòlit de Voltregà el 1961 és llicenciat en veterinària i diplomat en el Programa d’Alta Direcció d’Empreses per l’IESE. Compta amb una dilatada experiència en el sector de la sostenibilitat alimentària i en la gestió i organització d’equips.

Joan Casany inicia aquest nou mandat posant especial èmfasi en quatre eixos principals: les persones ateses, les famílies, els professionals i fer de Sant Tomàs una entitat encara més gran.

Toni Ramírez tanca la seva etapa a Sant Tomàs satisfet de veure que l’entitat està ben viva, en una bona situació econòmica i plena de projectes per continuar amb la seva missió, millorar la qualitat de vida per les persones amb discapacitat.