L’hotel W Barcelona regala als clients la xocolata de l’obrador de Sant Tomàs

CALLDETENES/estrip.- Els clients que s’allotgen a l’hotel W Barcelona poden degustar alguns dels productes que l’obrador de xocolata elabora gràcies a la dedicació i cura de les persones ateses al Centre Ocupacional de Calldetenes. Al moble bar de cada una de les habitacions de la cadena hotelera Marriot Bonvoy, hi ha rocs de xocolata negra i una rajola de xocolata amb llet. A més, els clients d’aquest hotel 5 estrelles, situat just davant del mar, es troben com a obsequi una rajola de xocolata negra de l’obrador de Sant Tomàs.

Des de W Barcelona, van fer l’encàrrec a l’obrador i també van sol·licitar que les mateixes persones ateses poguessin fer l’etiquetatge a través de la seva interpretació de la característica forma de l’edifici. Una feina que l’estudi d’art i disseny de Sant Tomàs, Autentic.cat, va realitzar posant en valor les capacitats diverses de les persones que en formen part. Per a ells ha estat una experiència «molt enriquidora i constructiva» valora la responsable d’Autentic.cat, Anna Freixas.

Per la seva banda, la directora del Centre Ocupacional de Calldetenes, Carme Clarà, assegura que iniciatives com les d’aquest hotel fan créixer «l’autoestima i l’orgull de totes les persones que fan la xocolata, l’envasen, o l’etiqueten a més, de fer valdre les seves capacitats».

La vinculació amb l’hotel icònic del skyline barceloní no és la primera experiència que té l’obrador amb el sector hoteler i tampoc vol que sigui la darrera: «la voluntat de la Fundació Sant Tomàs és poder donar a conèixer els productes que elaboren les persones ateses i fer-ho en aparadors internacionals com l’hotel W Barcelona és una gran oportunitat» explica el director general de l’entitat, Ricard Aceves.