Reestrena de l’espectacle ‘Jo bé, i tu?’, d’Osonament, al Teatre Cirvianum de Torelló

TORELLÓ/estrip.- Qui no va poder veure l’espectacle d’Osonament i el músic Arnau Tordera ‘JO BÉ, I TU?’ que es va estrenar a Vic amb motiu del 40è aniversari, ara té una altra oportunitat. L’obra es reestrena al Teatre Cirviànum de Torelló, el divendres 15 d’octubre, a les 20 h. Aquesta producció de l’Arnau Tordera té com a protagonistes persones que són usuàries dels serveis de salut mental i addiccions de l’entitat.

L’espectacle parteix de la lectura de la novel·la de ciència-ficció d’Aldous Huxley ‘Un món feliç (1932)’, com a pretext i marc per arribar a una obra de creació col·lectiva que farà reflexionar el públic sobre la societat i la seva evolució, el present i el futur, les relacions humanes i les seves jerarquitzacions. El concepte artístic planteja traslladar a escena un món mecanitzat, determinat i deshumanitzat que augura un futur desolador i interpel·lar l’espectador perquè estableixi connexions entre la societat exposada i la nostra. En aquest sentit, és una obra que busca remoure consciències i oferir una experiència intensa.

logofooter

Fes-te voluntari

    Entitat de voluntariat

    Que la persona les dades figuren com a titular del compte d'usuari no té antecedents penals per qualsevol dels delictes a què fa referència l'apartat 5è de l'article 8 de la Llei 45/2015, de 14 d'octubre, de Voluntariat, el qual assenyala textualment que: "no podran ser voluntàries les persones que tinguin antecedents penals no cancel·lats per delictes de violència domèstica o de gènere, per atemptar contra la vida, la integritat física, la llibertat, la integritat moral o la llibertat i indemnitat sexual de l'altre cònjuge o dels fills, o per delictes de tràfic il·legal o immigració clandestina de persones, o per delictes de terrorisme en programes els destinataris hagin estat o puguin ser víctimes d'aquests delictes "